Invata Franceza Gratuit

Invata Limba Franceza Online Gratuit fara profesor sau inscriere. Acest Curs Gratuit de Franceza va ofera lectii de vocabular si gramatica potrivite atat pentru incepatori cat si pentru avansati

Alfabetul in limba Franceza
Numerele in limba Franceza
Zilele Saptamanii in limba Franceza

Lunile Anului in limba Franceza
Culorile in limba Franceza
Cuvinte Franceza Romana Dictionar

Cuvinte Romana Franceza Dictionar
Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in limba Franceza
Animale in limba Franceza

Fructe si Legume in limba Franceza
Alimente si Bauturi in limba Franceza
Membrii Familiei / Familia in limba Franceza

Formule de Salut in limba Franceza
Ora / Ceasul in limba Franceza
Anotimpurile si Vremea in limba Franceza
Corpul Uman in limba Franceza

Invata Franceza Online cu Pronuntie Audio

Cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata franceza online in doar 10 minute, aceasta versiune pentru incepatori va ajuta sa invatati bazele limbii franceze intr-un timp foarte scurt.


Urmariti canalul de Youtube Invata Gratuit pentru a vizualiza mai multe filmulete educationale

As dori sa invat limba franceza. De unde sa incep? Daca vrei sa inveti limba franceza gratuit, esti in locul potrivit, deoarece, de pe aceasta pagina poti accesa toate articolele si lectiile create de noi cu ajutorul carora poti studia si invata limba franceza complet gratuit fara profesor si fara inregistrare sau obligatii. Daca esti incepator si nu stii de unde sa incepi, iti recomandam sa inveti primele lectii (alfabetul, numerele, zilele saptamanii etc.).

In trecut am incercat sa invat limba franceza dar nu am reusit. Cu ce este mai deosebit acest curs? Cursul oferit de noi contine lectii bine structurate cu sfaturi generale dar si de pronuntie, lectiile noastre in mare majoritate contin pronuntia scrisa a cuvintelor din limba franceza, lucru foarte util pentru incepatori. Lectiile de baza (alfabetul, numerele, zilele saptamanii) contin clipuri video cu ajutorul carora poti asculta si pronuntia audio.

Comentarii